Dinsdag 5 maart 2019, Carnaval en Trouwdag

  

20 jaar getrouwd vandaag. Eerst ontbijten we.

Na het ontbijt, als we ons aan het klaar maken zijn, moeten Eelco en ik naar de serre komen van Lisa en Kim. We krijgen twee mooie planten. Bij eentje zit een kaartje van mijn ouders. Ik schiet even vol, die had ik niet verwacht. Lisa heeft dit kaartje en geld gekregen van mijn moeder om een bloemetje te halen. En dat hebben ze vanmorgen gedaan.

   20 jaar getrouwd (film)

   

’s Middags komt er ook nog een kaartje van Heidi en Richard met de post.

 Van Heidi en Richard

Dan moeten we toch een beetje opschieten om de bus te halen. Het lijkt wel een traditie dat we steeds als we daar staan terug naar binnen moeten omdat we iets vergeten hebben.

   Gaan we weer

In de stad lopen we eerst naar de Tum Tum, snoepjes halen. Als we langs het stadhuis lopen, gaan we toch vast op het bordes staan. Net als 20 jaar geleden.

 

 

 

   Niks veranderd

Bij Tum Tum worden de zakken vol geladen, letterlijk.

 

    

We lopen naar de markt en staan al meteen bij een open plekje. Net op tijd om d’n Peer langs te zien lopen.

 

Al snel komt de Keinderoptocht langs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 We Lope Deur, naar huis

Jack komt onze kant op, hij bakt pannenkoeken voor ons allemaal. Zijn bak-maatje haakt dit jaar af want Kim is naar Helvoirt, daar carnaval vieren.

 Kim in Helvoirt

 

Na het eten maken we ons voor de laatste keer klaar om naar Oeteldonk te gaan.

 

Om 21.00 uur gaan we nog even naar het stadhuis. De aandacht is overweldigend haha.

 

 

    Fotobom

We gaan naar de Pater Noster om af te sluiten.

 

 Ajax wint met 4-1

Rond kwart voor 12 gaan we naar buiten. De nieuwe Prins staat niet op de markt, maar in een raam bij Centraal. Knillis zakt langzaam weg in zijn sokkel, en dat is het. Bijna geen muziekskes, geen toespraak, geen Knillis die wordt weg gereden. Het is jammer, maar de sfeer is weg. ‘Er wordt niet meer gejankt’ lijkt het wel.

 

 

 Thema volgend jaar, Binnenstebuiten

Omdat we al snel weg moeten voor de bus, heeft Eelco ondertussen vis gehaald. Even mijn jaarlijkse haring naar binnen werken.

Dan snel naar de bus. Ik ga naast Otto zitten en we kletsen gezellig de hele weg. We worden netjes voor de deur afgezet door de chauffeur.

    

We blijven nog even kletsen maar dan ga ik mijn bed in. De rest volgt snel, alleen Eelco en Bas blijven nog zitten tot… half 7.